Klídek a pohoda - základní předpoklad pro provoz úspěšné kavárny
Do kaváren si lidé chodí odpočinout od každodenního stresu a shonu. Proto je potřeba, aby i obsluha byla usměvavá a klidná. K tomu přispějí i pokladny DATONA. Přiřazení účtenek ke správným stolům či židlím na mapě stolů, na které jsou stoly rozmístěné stejně jako v reálu, bude zábavou. Již nikdy se nestane, že by obsluha přinesla špatný účet. Barevná tlačítka s možností umístění fotografií prodávaného zboží a dotyková obrazovka udělají pro Vaše zaměstnance z markování příjemnou činnost, která vyloudí úsměv na tváři. Uvařit dobrou kávu naše pokladny bohužel neumí. Proto Vám přejeme ty nejlepší baristy, aby spojení techniky a lidského umu bylo dokonalé.
Už žádné dohadování s kontrolorem. Elektronická evidence tržeb bude pro Vás hračkou, protože naše pokladny ji provedou za Vás.
Prodáváte vážené zboží? Naše váhy připojené k pokladnám vždy rychle a přesně zváží a spočítají cenu za Vás.
Chcete kontrolovat spotřebu surovin? I u kávy se dá sledovat více, než jen její spotřeba Jednoduše zadáte "recepturu" - tedy položky, které chcete u daného výrobku evidovat a máte vždy k dispozici informaci, kolik a jakou surovinu jste spotřebovali. Např. při prodeji laté machiatto - rozhodli jste se, že chcete sledovat spotřebu kávy, mléka, mandlí v čokoládě a cukru. Voda a další ingredience Vás nezajímají. Zadáte tedy do receptury, že jedno laté machiatto = 75g kávy + 20 ml mléka + 5g cukru + 1 mandle. Od té chvíle při každém prodeji tohoto druhu kávy zaznamená sklad spotřebu 75g kávy + 20 ml mléka + 5g cukru + 1 mandle a Vy budete mít, třeba z pohodlí domova, jasný přehled o tom, co Vašemu baristovi dochází.